Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid

Eindelijk is het zover. Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid heeft een eigen website en zal de producten en activiteiten voortzetten van de Stichting Geheim Geweld.

Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid zet zich in voor volwassen slachtoffers van kindermishandeling en biedt verschillende activiteiten op het gebied van lotgenotencontact aan. Wie als kind te maken heeft gehad met kindermishandeling zoals verwaarlozing, lichamelijke of geestelijke mishandeling, of seksueel misbruik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om als volwassene een volwaardig leven op te bouwen. Het ontbreken van veiligheid, geborgenheid en liefde heeft plaats gemaakt voor een jarenlange zoektocht naar verwerking, erkenning en acceptatie.

De stichting heeft voor vele lotgenoten grote betekenis gehad. Lotgenoten spraken voor het eerst over hun traumatische jeugd en vonden erkenning en herkenning voor hun gevoelens en steun bij elkaar. Voor anderen was het een welkome aanvulling op professionele hulpverlening. De behoefte aan dergelijke opvang met hulp van ervaringsdeskundigen is in de loop van de jaren alleen maar gegroeid en erkend.

Uit de evaluaties van de basiscursussen en andere activiteiten blijkt hoe belangrijk de producten en diensten voor jullie zijn geweest en heeft meegeholpen om los te komen van het verleden. Het vergt moed om uw eigen ervaringen te delen met anderen.

Op deze website vindt u ook weer een gelegenheid om met andere lotgenoten in contact te komen via ons forum. Deel uw ervaringen en help uzelf en anderen. Dit forum wordt zorgvuldig beheerd door Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid.

De url www.stichtinggeheimgeweld.nl zal voorlopig worden behouden voor de vindbaarheid.

Hameeda Lakho,
directeur Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren