Maandelijkse inloopavond

woensdag 16 december

Op woensdagavond 16 december organiseren we de laatste digitale inloopavond van 2020. Uit ervaring weten we dat de decembermaand diverse gevoelens kan oproepen. Heeft u de behoefte om mee te praten en te luisteren, doe dan mee aan onze inloopavond.

In verband de maatregelen rondom het coronavirus zijn onze fysieke inloopavonden afgelast. Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en hun naasten erg belangrijk. We organiseren wél een online inloopavond via internet elke laatste woensdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Om mee te kunnen doen, kunt u ons mailen voor een link om mee in te loggen: info@herstel-ervaringsdeskundigheid.nl

De Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid organiseert maandelijkse inloopavonden waar volwassenen die vroeger te maken hebben gehad met kindermishandeling in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer samen kunnen komen. Er wordt ruimte geboden om kennis te maken met andere lotgenoten, ervaringen uit te wisselen en te luisteren naar elkaars verhalen.

Schrijf u in

    Alle activiteiten

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren