Basiscursus ‘Doorbreek het Zwijgen’

13 mei 2024

Wij bieden jaarlijks voor mensen die te maken hebben gehad met kindermishandeling de basiscursus ‘Doorbreek het Zwijgen’ aan. Tijdens de cursus ga je aan de hand van lesmateriaal en thema’s aan de slag met jezelf en zal je door herkenning en erkenning in je kracht komen te staan.

Het gaat om een cursus met online bijeenkomsten en zal wekelijks plaatsvinden onder begeleiding van Hameeda Lakho. Vanaf 13 mei elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur (met uitzondering van pinkstermaandag, deze vindt plaats op dinsdag 21 mei 2024).

De Basiscursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarvoor een bijdrage wordt gevraagd van 150 euro (15 euro per keer). Er kunnen minimaal 8 tot maximaal 10 mensen deelnemen.

Veel lotgenoten hebben de afgelopen jaren de Basiscursus ‘Doorbreek het zwijgen’ gevolgd. Telkens bleek weer hoezeer kindermishandeling nog jaren na het bereiken van de volwassenheid het leven van de slachtoffers beheerst. Telkens ook bleek dat lotgenoten enorme kracht putten uit het volgen van deze basiscursus.

Schrijf u direct in voor de basiscursus die start op 13 mei 2024.

    Alle activiteiten

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren