Jaarlijkse Themadag

24 november 2017

Themadag ‘Van trauma naar herstel’

In de Week tegen Kindermishandeling organiseren de Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid (voorheen Stichting Geheim Geweld) en GGD Haaglanden op vrijdag 24 november 2017 voor lotgenoten én professionals de themadag ‘Van trauma naar herstel’. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Van trauma naar herstel

De ervaring leert dat het helpt om eigen ervaringen te bespreken met lotgenoten, ervaringsdeskundigen en professionals. Wie als kind te maken heeft gehad met lichamelijke of geestelijke mishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik weet hoeveel invloed dit heeft op de rest van je leven. Het ontbreken van veiligheid, geborgenheid en liefde heeft plaats gemaakt voor een jarenlange zoektocht naar verwerking, erkenning en acceptatie.

Tijdens deze themadag zullen enkele aansprekende sprekers en (ervarings)deskundigen het woord voeren. Daarnaast kan er onder deskundige begeleiding van experts uit het werkveld deel worden genomen aan discussietafels met sub thema’s als schuld en schaamte, familie en relaties. Ook onderwerpen als hulpverlening en lotgenotencontact komen aan bod.
Vooraanstaande sprekers dit jaar zijn o.a. Dr. Sietske Dijkstra, psycholoog, onderzoeker en eigenaar Bureau Dijkstra, oud lector huiselijk geweld en hulpverlening in de keten bij Hogeschool Avans en Dr. Wilma Boevink, senior wetenschappelijk medewerker, vice voorzitter Vereniging voor Ervaringsdeskundigen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, GGD Haaglanden, Fonds Slachtofferhulp, Hilton Hotel en Hameeda Lakho Training & Coaching en Advies.

Deelname Themadag

Wilt u deelnemen aan deze dag?

Meldt u dan digitaal aan!

Datum: vrijdag 24 november 2017
Tijdstip: 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: Hilton Hotel te Den Haag.

Kosten voor deelname (incl. lunch):
€50,- voor lotgenoten
€ 100,- voor professionals/organisaties

U kunt het bedrag overmaken naar:
Rekeningnummer NL 44 INGB 0005 614073
t.n.v. Hameeda Lakho Training Coaching en Advies
o.v.v. uw naam en Themabijeenkomst 24 november 2017.

Let op! Uw inschrijving is pas definitief als wij het bovenstaand verschuldigde bedrag hebben ontvangen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding en betaling. Slechts 150 plaatsen beschikbaar. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging, programma en routekaart medio half november.

Meer Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:
Hameeda Lakho: h.lakho@herstel-ervaringsdeskundigheid.nl

Bekijk hier het hele programma.

Alle activiteiten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren